A házépítésen túl vagyunk, már csak a biztosítás hiányzik

Mindenki tudja milyen költségekbe kerül egy háznak a felépítése, kezdve a telek megvételétől. Már a gondolatba is belebetegszek, hogy a frissen felépített házunkkal valami baj történjen, aminek következtében kezdhetünk mindent előről. Vagy legalábbis a munkáknak egy részét. Éppen ezért volt nagyon fontos, hogy körültekintően válasszuk ki majd azt a biztosító társaságot és azt az ajánlatot, ami számunkra a legkedvezőbb. Teljes körű biztosítást szerettünk volna, melyben a pannonsafe szakemberei a segítségünkre voltak. Te is épp építkezel vagy felújítasz? Nincs még biztosításod vagy nem tudod, hogyan fogj neki a keresésnek? Most a legjobb helyen jársz, ugyanis ez a szuper cég a legjobb dolog lehet a napodban. El is árulom, hogy miért!

Amikor biztosítót kezdtünk keresni rájöttünk, hogy milyen széles a választék a piacon. Nem voltunk biztosak abban, hogy meg tudjuk találni a számunkra legjobb és egyben legkedvezőbb ajánlatot, így úgy döntöttünk, hogy megkérdezünk egy objektív felet. Ekkor jött képbe a pannonsafe és a profizmusuk! Nagyon gördülékenyen ment minden és energiát se kellett áldoznom az egészre. Csupán ellátogattam az oldalukra, kitöltöttem egy űrlapot és vártam a hívást. Nagyon hamar meg is történt a kapcsolatfelvétel, a kolléga nagyon türelmesen, udvariasan és körültekintően beszélgetett velem, minden apró részletre kitérve. Ezt követően megtörtént a személyes találkozás és már fel is vonultatta számomra a piac legjobb ajánlatait.

Azért is döntöttem mellettük, mert teljesen függetlenek. Nem állnak kapcsolatban se bankkal se biztosítóval, így elfogultság nélkül tudnak ajánlani. Nagyon ritka az olyan cég, akik teljesen objektív szemléletmódot képviselnek úgy, hogy közben tisztában vannak a piacon lévő összes ajánlattal és még képzik is magukat minden egyes nap. Minden újítással, esetleges kiskapuval és buktatóval tisztában vannak és éppen ezért tudják a legjobb lehetőségeket ajánlani az ügyfelek számára.

Nekünk teljes mértékben beváltak, ugyanis nagyon könnyen ki tudtuk választani a listából azt, ami a legjobb döntés számunkra. Mindennel kapcsolatban elmondták az előnyöket és hátrányokat is, valamint tanácsot is adtak. A végső döntést azonban teljes mértékben ránk bízták, nem akart a szakértő semmit sem ránk erőltetni. Ez is végtelenül szimpatikus volt, hiszen csak javasolt, nem utasított vagy okoskodott. Megkérdőjelezhetetlen volt a szakértelme és a velünk szemben tanúsított alázata. Minden elismerésem a pannonsafe-nek, hogy ilyen kiváló embereket foglalkoztatnak és ilyen minőségi szolgáltatást tudnak nyújtani az ügyfelek részére.

Ha még Te se nagyon tudod, hogy éppen merre indulj tovább vagy hogy kéne dönteni, akkor ajánlom őket figyelmedbe. Egy lakásbiztosítás az élet nagy döntései közé tartozik, amit nem szabad félvállról venni, így mindent körültekintően meg kell vizsgálnunk. Ebben nyújt kimagasló segítséget a pannonsafe.hu, amit bátran ajánlok mindenkinek. Garantálom a pozitív tapasztalatokat!