Az építkezés kemény meló

Amikor végre bele mertünk vágni az építkezésbe, akkor el se akartam hinni. Már olyan régóta tervezgettük ezt a pillanatot, hogy amikor végre megvalósult, akkor olyan volt, mint egy álom. Amikor pedig el is készült a ház, akkor nem volt más dolgunk, mint berendezni.

Persze a folyamat egyáltalán nem ment ilyen gyorsan, hiszen meg kellett küzdeni a házépítés minden nehézségével, de amikor kész lett, akkor már mindez nem számított.

A barátaimtól nagyon sok házépítési tanácsot kaptam, azonban mivel nem építészek, ezért ebben inkább a profi szakemberekre hallgattam. Hiszen lehetséges, hogy van saját tapasztalatuk a témában, de ez nekem ezen a téren nem elég. Ha bármi másról van szó, akkor nagyon szívesen fogadom a véleményüket, egyébként is gyakran megosztjuk egymással a tapasztalatainkat. Azonban azt mindig érdemes lehet észben tartani, hogy csak olyantól fogadjunk el házépítési tanácsokat, aki ért is hozzá.

Az elkészült ház berendezése után a kis dekorációkban már szükségem volt a segítségükre. A nagy tanácsadás közepette ismertették meg velem a pipereporta.hu oldalát. Első körben illóolajok után keresgéltünk az oldalon, de miután megláttam, hogy itt az illóolajok mellett sokkal több termék is megtalálható, azután már nem volt megállás.

A Pipere Porta oldalán egy helyen minden beszerezhető, amit csak szeretne az ember. Sőt, annál még sokkal több is. Ugyanis én itt szembesültem azzal, hogy házilag hogyan tudok gyertyát, szappant és fürdőbombát is készíteni.

Habár korábban nem gondoltam volna, hogy engem majd pont az otthoni gyertyakészítés fog érdekelni, amikor megláttam a pipereporta.hu oldalon a kínálatot és az oktatóvideókat, akkor onnantól kezdve már nem lehetett leállítani.

Tudni akartam mindent, ami a gyertyakészítéshez kell. Szerencsére a videók teljesen kezdőknek készültek, ezért ha szeretnéd, akkor akár a videóval együtt is el tudod készíteni otthon a saját kis gyertyádat, szappanokat vagy fürdőszobádat. Ha már elkészítetted otthon az első ilyen termékedet, akkor is tudnak még újat mutatni. Ugyanis ezekből a videókból azt is megtanulhatod, hogy hogyan kell használni a színezőt, a glittert, és hogy mi is az a blooming technika.

Ezekhez a folyamatokhoz minden szükséges terméket meg tudsz vásárolni a weboldalon, ezért egy helyen tudsz informálódni és tanulni, illetve vásárolni is. Ha kérdésed merülne fel vásárlás közben, akkor bátran kérdezhetsz is a Pipere Porta csapatától. Nagyon szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre, hiszen nekik is az a fontos, és akkor éri el a honlapjuk és a munkájuk a megfelelő eredményt, ha a vásárlóik elégedettek és minden fontos információt megkapnak.

Ha úgy gondolod, hogy ez az otthoni kézműveskedés nem a te asztalod, de van olyan ismerősöd, aki ezért él-hal, akkor ajándékutalvány formájában meg is lepheted őt a jobbnál jobb termékekkel. Többfajta értékben is meg tudod vásárolni ezeket, úgyhogy könnyedén ki tudod választani, hogy számodra melyik lenne ideális.

Mivel elsőkörben az illóolajok miatt mentünk fel a pipereporta.hu oldalra, ezért ezt be is szereztük az otthonomba, de ezen kívül még a gyertyámhoz is vásároltam pár alapanyagot.

Szerintem nagyon jó kis időtöltés lesz az otthoni gyertyakészítés. Az pedig, hogy a saját gyertyámat gyújthatom majd meg, külön öröm lesz számomra. Bízok benne, hogy a családom is hasonlóképpen fog örülni ennek.