Az építkezésre is egytárcsás takarítógép? Miért ne?

A férjemmel azt tervezgetjük, hogy a jövő évben elkezdjük végre a családi házunk építését, amiről már olyan régóta álmodozunk. Persze mindenki azt mondja, hogy mi aztán meg tudjuk választani az időszakot, hiszen most a legdrágábbak az építési alapanyagok.

Mi azonban nem foglalkozunk az ilyen megjegyzésekkel, és azt valljuk, hogy majd lassacskán csak lesz valami. Én például addig is megfigyeléseket végzek a szomszédban: ők ugyanis most építkeznek. Elképesztő, hogy mekkora mennyiségű por, sitt és egyebek keletkeznek egy ilyen nagy munka során.

A legszívesebben átrohannék hozzájuk és lelkes söprögetésbe kezdenék. Emellett fejben már látom, hogy mekkora szeméthalmok keletkeznek majd nálunk is, ha elkezdünk építkezni. Az jutott eszembe, hogy az lenne a legjobb, ha valahonnan bérelnék egy takarítógépet az építkezés alatt.

El is kezdtem nézegetni, hogyan lehetne ezt megvalósítani, legnagyobb sajnálatomra azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez csak közületeknek illetve vállalkozóknak elérhető.

De hát álmodozni talán mindenkinek szabad. A Greenway Kft. weboldalán, a greenwaykft.hu-n találtam egy csomó takarítógépet, köztük a nagyon helyes kis seprűgépeket is.

A Greenway Kft egyébként takarítógépek bérbeadásával foglalkozik. Ezzel a lehetőséggel rengeteg takarító cégnek, illetve egyéb nagyvállalatoknak, vállalkozásoknak tud a segítségére lenni, akiknek fontos hogy  a bel- és kültereikben kifogástalan tisztaság legyen.

Ekkora tereken csak ezek a professzionális gépek tudnak takarítani ugyanis. A Greenway Kft olyan konstrukciókat kínál, amely megkíméli a vállalkozásokat a gépekbe fektetett jelentős összegektől, továbbá a szervizeléstől, valamint még az üzemeltetéstől is.

Azt hiszem, jó, hogy tudom, hogy nem elég, hogy én nem tudom megvenni ezeket a gépeket, hanem még nagyobb cégek is úgy bérlik őket. Ezek után, hogy hogy így kiokosodtam, elkezdtem nézegetni ezeket a gépeket.

Nagyon meg is tetszett egy úgynevezett egytárcsás szerkezet, melynek a pontos neve: Egytárcsás Taski Ergodisc 165. 

Ez a kisgép nagyon sokféleképpen használható: súrol és ég kristalizál is. Látszik, hogy szinte kézbe simul, ugyanakkor biztonságos és egyszerűen is használható.

A Greenway Kft. leírása szerint polarizálásra, parketta tisztításra, sikálásra és bármilyen alaptisztításra használható.

Alacsony zajszinten dolgozik, könnyű a beindítása és halk. Plusz állítható magasságú is – ez nekem nagyon jól jönne a 160 cm-hez.

Emellett egyszerűen működtethető, és mivel elég pici, még könnyen is tárolható.

Azt hiszem, én meg csak a szívemet fájdítottam azzal, hogy mindennek utána néztem.