Az otthonod kényelméből mindent megvehetsz, amire a nyomtatáshoz szükséged lehet

A férjemmel és kiskutyánkkal, Boldie-val nemrég költöztünk be új otthonunkba. Hatalmas várakozás előzte meg ezt a pillanatot, ugyanis a lakást mondhatni erősen felújítandó állapotban vettük, így rengeteg időt, pénzt és energiát szántunk a felújítására. Amit tudtunk, magunk oldottunk meg a magas árak és a szakemberhiány miatt, ugyanakkor be tudtuk látni, ha valamihez kevés volt a tudásunk és kapacitásunk, így a bonyolultabb feladatokat meghagytuk a hozzáértőknek.

Nagy szerelmem a lakberendezés, és mivel szeretünk otthon bekuckózni, filmezni, főzőcskézni, ezért az amerikai konyhás nappalinkra került az egyik legnagyobb fókusz a munkálatok és a kiegészítők kiválasztása során. Mivel mindketten otthonról dolgozunk, ezért a dolgozósarkot is itt kellett kialakítanunk.

A berendezkedésnél konstatáltuk, hogy a nyomtatónk minden kiegészítőjének nyoma veszett, így a neten kezdtünk el böngészni webshopot keresve.

Ekkor találtunk rá a https://nyomtatoalkatresz.hu oldalra. Eredeti és utángyártott kellékek között válogathatunk, ki-ki a saját szájíze szerint. A termékek öt fő csoportra vannak osztva, mint tonerek a lézernyomtatókhoz, tintapatronok tintasugaras nyomtatókhoz, egyéb lézerkellékek, festékszalag és film, és végül, de nem utolsó sorban pedig a nyomtatópapírok.

A tonerek esetén tizenhárom márka kínálatából csemegézhetünk, míg tintapatronokat öt márka kínál. Ez összességében akkora kínálatot jelent, ha a gyakran több száz nyomtató altípusra gondolunk, ami elképesztő. Korábban szinte vadásznom kellett a különböző nyomtatóimhoz (gyerekkorom óta azért jó pár megfordult a háztartásunkban) a megfelelő kiegészítőket vagy éppen dobot, és ez nem kis bosszúsággal járt. A https://nyomtatoalkatresz.hu-val már nem kell emiatt aggódnom, ha készülékváltásra kerülne a sor, és a családtagoknak, ismerősöknek, kollégának is bátran merem ajánlani a webshopot, hiszen tényleg számos eszközhöz találunk kompatibilis kelléket.

A papírok kínálatában szintén van tintasugaras és lézeres nyomtatóba való, ezeken belül fotópapír, matt, fényes és félfényes papír. Aki grafikai tervezéssel foglalkozik, az is megtalálhatja a számára megfelelő terméket, ugyanis plotter papír is kapható a webshopban.

Szerintem az internetes vásárlás hátrányait akkor tudja a legjobban kiküszöbölni egy cég, ha a lehető legtöbb információval ellátja érdeklődőit a termékeivel kapcsolatban. Itt erre sem lehet panaszunk, ugyanis részletes adatlappal rendelkeznek a különböző árucikkek, és a köztük való eligazodás is nagyon gördülékenyen működik. A garancia részletes feltételeit szintén megismerhetjük a honlapon, ahogyan a fizetési opciókat és a szállítás részleteit is. Lehetőségünk van az online bankkártyás fizetésre, de az is megoldható, ha valaki előre utalással vagy utánvéttel szeretné rendezni a költségeket. A házhozszállítást a GLS végzi és kérhetjük a rendelésünket GLS CsomagPontra, ha az komfortosabb megoldás számunkra.

Mi kifejezetten örülünk, hogy rátaláltunk erre a webshopra, ezért ajánlom szívesen nektek is!