Ez a székhelyszolgáltató otthont adhat a cégünknek

A saját otthon megépítése az én generációm számára már eléggé álomszerű gondolat. Ha csak nem valami gazdag családba születik az ember, akkor nagyon nehéz dolga lesz félretenni eleget ahhoz, hogy megépítse a saját házát. Vannak azonban ez alól kivételek, amik a saját apró betűs problémáikkal jönnek. Nekem például mindig is nagy álmom volt az, hogy saját kertes, családi házam legyen. Erre azonban a városban szinte nincs lehetőség.

Ekkor jön be azonban a következő dilemma: vidéken egészen olcsón lehet ilyen házat venni. Az unokatestvérem és a férje pont ezt a lehetőséget használták ki. Az ő munkájuk azonban olyan, hogy bárhova magukkal lehet vinni. Ráadásul most már saját állattartásuk is van. Sajnos én magamról nem igazán tudom elképzelni azt, hogy kiköltöznék faluba. Ha azonban mégis megtenném, kétlem, hogy találnék megfelelő munkát.

Ezért jelenleg maradok a nagyvárosnál, különösen azért, mert a cégemnek is itt található már a székhelye. Még mindig hihetetlen leírni ezeket a mondatokat. És mindez a Székhelyszolgáltatás24 oldalának köszönhető, akik segítségével könnyedén találtam székhelyt és még a cégalapításban is segítettek. Egy hónappal ezelőtt találtam rájuk az interneten, mikor a székhelyszolgáltatás 2. kerület témában keresgéltem. Hihetetlen, hogy már mennyi mindent el tudunk intézni az interneten. És a Székhelyszolgáltatás24 megmutatta nekünk, hogy ez a módszer mennyivel kényelmesebb és jobb lehet.

Ehhez persze elengedhetetlen volt egy jól felépített és szépen kinéző honlap. Ez azonban nem volt akadály a Székhelyszolgáltatás24 számára. A menüpontok logikusan voltak felépítve, így bármit hamar meg lehet találni. A legnagyobb pozitívum számomra azonban egyértelműen az volt, hogy nem voltak zavaró reklámok. Olyan ritka ez már az internet világában. A Székhelyszolgáltatás24 számára azonban a mi elégedettségünk volt az elsődleges szempont.

Így pedig hamar rá tudtam térni a székhelyszolgáltatás 2. kerület témára. Egyszerűen csak a felső menüből kellett kiválasztanom a hozzá tartozó részleget. A Székhelyszolgáltatás24 oldalán egyébként rengeteg tájékoztató is elérhető a cégalapítás és székhelyszolgáltatás témakörben. Ez bárki számára hasznos lehet, aki azon töri a fejét, hogy saját vállalkozása legyen. Tényleg hihetetlen, hogy mennyi önbizalmat adhat az embernek az, ha érthetően elmagyaráznak neki dolgokat. Nem kell bonyolult jogi szövegeket bújnunk, mivel a Székhelyszolgáltatás24 emberi nyelven prezentálja nekünk ezeket a dolgokat.

De térjünk vissza a székhelyszolgáltatás 2. kerület kiírásra. Elsődlegesen tényleg az volt fontos számomra, hogy ezen a területen találjak székhelyet. A Székhelyszolgáltatás24 pedig ezt az igényemet is maximálisan ki tudta elégíteni. Ha azonban nem Budán szeretnénk székhelyszolgáltatást igényelni, akkor van egy pesti lehetőség is, ami hasonló szép helyen található. Már csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyibe kerül az adott szolgáltatás.

székhelyszolgáltatás 2. kerület

Nem kellett visszafordulnom ezen a ponton, mivel a Székhelyszolgáltatás24 egy kellemes meglepetéssel készült. Ez pedig nem más, minthogy ha 6 hónapra előfizetünk náluk, akkor az első hónap ingyenes. Hatalmas segítséget jelentett ez számomra, hiszen kezdő vállalkozóként minden forint számít. Eljött az ideje, hogy felvegyem velük a kapcsolatot.

Bár nem volt túl nagy meglepetés, de ekkor sem okozott csalódást a Székhelyszolgáltatás24 csapata. Az ügyintézés könnyedén ment és nem jött fel semmi probléma. Azóta is náluk igénylem a székhelyszolgáltatást és idáig nem lehet semmi panaszom. Másoknak is nagyon ajánlom, mivel jutányos áron kaphatunk tőlük egy minőségi, pótolhatatlan szolgáltatást. A székhelyszolgáltatás 2. kerület felirat számomra már egyet jelent a Székhelyszolgáltatás24-gyel.