Fütésszerelés mesterfokon a vizgazfutesszerelo24.hu oldal segítségével

Mondhatnék én itt nektek nagyon komoly házépítési tanácsokat, de azt hiszem, hogy az én számból ez egyáltalán nem lenne hiteles. Nem vagyok és soha nem is voltam nagy szakértő, itt sokkal inkább a testvérem tanácsait és tapasztalatait osztottam meg eddig és ezután is valószínűleg így lesz. Pedig annyira szuper dologról van szó, de azt hiszem, hogy én is imádnám ezeket a saját fejemből tudni úgymond, de egyelőre nem vagyok ezen a szinten. Pedig már remekül glettelek, csiszolok, padlót rakok le és ilyesmi, de a fütésszerelés még mindig nem az én asztalom. Más kérdés, hogy ez nem is a testvéremé, de találtam egy olyan céget a neten, akik gyorsan vállalnak ilyen jellegű munkálatokat és velük dolgoztunk együtt.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon vannak telefonszámok és abból megcsörgettem az egyiket, ahol tudtunk előre egyeztetni egy időpontot a fütésszerelés ügyében. Igazából a házban meg kellett csinálni minden radiátort és összekötni az egészet a gázkazánnal. Ennek a rendszernek a kiépítése egyértelműen szakembert kíván, nem is gondoltam arra, hogy bármit magunktól csináltunk volna itt. Azt hiszem, hogy egyébként hivatalosan nem is működtethetünk úgy talán semmit, mert megbüntetnek.

Megbeszéltük a legfontosabb információkat, aztán utána már nagyon hamar eljött a megbeszélt időpont. Akkor egy csomó eszközzel megérkeztek a szakemberek, akik a fütésszerelést végezték és telepítettek mindent, amire csak szükség volt ahhoz, hogy nálunk kellően meleg lehessen egész télen. Én nem asszisztáltam végig egész nap hozzá, de tény, hogy egyetlen nap alatt bőven elkészültek. Nagyon jó volt azt látni, hogy egy ennyire jól megszervezett munka mennyire gördülékenyen tudott haladni. Nem kellett hozzá semmi, csak az, hogy mindent egyeztessünk előre, minden pontos részletet azért, hogy egyértelmű legyen, mire számíthatnak a helyszínen.

Ez a profizmus annyira szimpatikus volt, hogy aztán nem volt kérdés, hogy a továbbiakban is velük szeretnénk majd dolgozni. A vizgazfutesszerelo24.hu csapata ugyanis nem csak a fütésszerelés nagymestere, de ahogy az a nevéből is kitalálható a víz- és gázszereléssel is bőszen foglalatoskodnak, hasonlóan magas minőségű módon. A szakértelem minden területen hosszú évekre nyúlik vissza, amiről a weboldalukon is lehet olvasni. Itt egyébként nagyon sok hasznos információt osztanak meg minden témakörben.

Arról is van szó, hogy a duguláselhárítás elkerülése érdekében mikre érdemes odafigyelni, hogy mit ne dobjunk a wc-be, vagy hogy mik is azok a baxi kazánok, és miért mennek most annyira jól. Aztán arról is írnak, hogy miért annyira megbízhatók, mióta foglalkoznak ezekkel a tevékenységekkel és hogy pontosan olyan számlákat készítenek, amiket aztán a biztosító is elfogad. Merthogy sokszor tényleg a vész esetén riasztják őket, hiszen egy hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig tartó szolgálattal állnak a megrendelők rendelkezésére. Mert valakinek akkor is menni kell, amikor éjszaka ázik a lakás, vagy ha éjszaka dugul el a wc, vagy mondjuk vasárnap délután.

Ha tehát a fütésszerelés mellett más témában is érintettek vagytok, akkor is ajánlom őket jó szívvel. Hátha még lakás felújítós tippeket is tudnak adni.

fütésszerelés