Ha a garázs rendben, ne feledkezzünk meg az autóról! – Gumi Diszkont

Ha készen van a házunk és felújítottuk már a garázs tetejét is, fordítsunk egy kis figyelmet az autónkra is. Elvégre akkor szép az összkép, ha minden rendben van és minden fel van turbózva. Az autónk is megérdemli a legszebb kerekeket, így figyeljünk arra, hogy az abroncsok mindig szuper minőségűek legyenek. Nem tudod, hogy hol tudnád megkapni a legjobb ár-érték arányban lévő termékeket? Nézz fel a Gumi Diszkont oldalára, vagy ha Borsod megyében élsz, akkor akár személyesen is meglátogathatod őket, hiszen Miskolcon van a telephelyük. A távolság azonban senkit se befolyásoljon, hiszen a kiszállítás alig 24 óra alatt megvalósul. Ugye, hogy milyen szuper?

Én sem akartam először elhinni, amikor olvastam. Úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát, aztán maximum várok egy hetet a kiszállításra. Amúgy se volt annyira sürgős a rendelés, nem SOS-ben szerettem volna a termékeket. Leadtam reggel 11-kor a rendelést, másnap már jött is az SMS a telefonomra, hogy azon a napon ki is szállítják nekem a termékeket. Alig akartam elhinni, hogy tényleg létezik ilyen, mivel még sosem találkoztam hasonló szolgáltatással sem. Azonban ez a teljesen magyar tulajdonban lévő cég tudja, hogy mi kell a vásárlóknak. Annál is inkább, hiszen több, mint 22 év szakértelmét tudhatják magukénak a gumiabroncsok értékesítése és javítása terén. Ez azért elég beszédes szerintem.

Mit is árul a Gumi Diszkont? – Csak autóra lehet itt kapni bármit is?

A Gumi Diszkont a legszuperebb gumiabroncsokat árulja személyi gépjárműre, terepjáróra és motorokra egyaránt. Legyen szó robogóról vagy egy Astra-ról, itt biztosan meg fogod találni a legminőségibb abroncsokat. És miért is van arra szükség, hogy ne valami olcsót vagy valami használtat vásárolj meg? Főként azért, mert balesetveszélyes egy olyan járművet vezetni, amelynek a gumijai kopottak. Ugyanis egy elkopott gumi megnöveli a féktávot és elég komoly balesetek keletkezhetnek abból, ha nem tudjuk vészhelyzetben időben lefékezni az autót.

Ugye Te sem szeretnél ilyen szörnyű helyzetbe kerülni? Nézz szét hát magad is a Gumi Diszkontnak a széles választékában, és válaszd ki a számodra legjobb gumikat. Az ár-érték arány magáért beszél, itt sokkal kedvezőbb áron veszed meg a prémium termékeket, mint bárhol máshol. Amennyiben pedig kérdésre van szükséged, az ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre és részletesen mindenre ki fognak térni annak érdekében, hogy a lehető legjobb termékeket válaszd. A céljuk nem az, hogy lehúzzanak Téged, hanem az, hogy segítséget nyújtsanak a választásban és elégedett legyél.

Amennyiben például csak munkába járásra és bevásárlásra használod az autót és az autópályát messziről elkerülöd, akkor nem biztos, hogy egy nagyon magas minőségű gumira lesz szükséged. Ilyenkor elég lesz egy középkategóriás darabot megvenni, ami ezen a rövid távon kiválóan fog szolgálni Téged, mégis van egy elég jó tapadása.

Miért válaszd őket?

Nagyon sok jó érvet tudnék felhozni a Gumi Diszkont mellett, de úgy vélem, hogy már az oldal is magáért beszél. Egyszerű és logikus a felépítés, bárki tud rajta tájékozódni. Az autógumi kereső nagyon jól ki lett találva, semmilyen részlet nem hiányzik belőle és mindenki megtalál ennek köszönhetően bármit. Ezen felül a termékek kínálata rendkívül széles és az abroncsok egytől egyig minőséget képviselnek. A kiszállítás szuper gyors és a termékek sosem sérülnek meg, sosem hiányosak és sosem cserélik össze a rendeléseket. Szuperül tud együttműködni ez a cég a futárszolgálattal és büszke vagyok arra, hogy az internetes kereskedelem krémjét egy magyar cég képviseli többek között.

Látogass el az oldalukra még ma és csapj le a szuper ajánlataikra! Akár már a téli szettedet is megveheted, azt hallottam, hogy lassan kezdődnek a leárazások, ne hagyd hát ki!