Ha házat építesz, építs rögtön napelem rendszert is

Napelem rendszer családi házra 2021-ben

A házunk építése során igyekeztünk minél több mindent mi magunk csinálni. Szerencsére a férjem már több barátjánál segített a házuk építése során, ezért egyrészt volt tapasztalata, másrészt tudtunk tőlük segítséget kérni. Ennek köszönhetően nagyon jól haladtunk a munkával, lassan már a külső munkálatok végére értünk. Azonban az interneten szembe jött velem a Napelem rendszer családi házra 2021-ben lehetősége.

Mielőtt találkoztam volna a napelemrendszer.info weboldalával, annyira nem ástam bele magamat a környezettudatos életmód témájába. Mármint a szelektív hulladékgyűjtésre mi is figyeltünk és energiatakarékos izzót használtunk, de nagyjából ennyi. Új autót is akartunk venni ezért elkezdtem keresgélni, és belefutottam az elektromos autókba. És onnan már egyenes út vezetett a napelem rendszerhez. A napelemrendszer.info oldalát könnyedén megtaláltam, és a weboldalon rögtön szembejött velem a Napelem rendszer családi házra 2021-ben címmel egy bejegyzés, ami pont aktuális lehet a számunkra.

Felhoztam a férjemnek is a témát, és megmutattam neki a Napelem rendszer családi házra 2021-ben című cikket az oldalon. Azt mondta, hogy nagyon jó ötletnek tűnik, töltsük ki az űrlapot és nézzük meg milyen árajánlatot kapunk. Így is történt, és másnap fel is hívtak minket, hogy egyeztessünk hogyan is fog zajlani ez az egész. Kaptunk egy időpontot egy előzetes felmérésre, ami többek között azt is vizsgálja, hogy a házunk tetőszerkezete megfelel-e a napelem rendszer telepítéséhez szükséges kritériumoknak.

A felmérés alapján szerencsére minden rendben volt, és az árajánlatot is nagyszerűnek találtuk. Alig vártuk, hogy megkezdjék a munkálatokat. Ez azért is volt egy jó megoldás mert így a villanyszámlánkat is csökkentjük és a Földet is óvjuk. Ezért nagyon örültem, hogy megtaláltuk a napelemrendszer.info oldalát.