Házépítés és fogorvosi tanácsadás

Pár hete egy közös barátunknál jártunk a párommal, akik épp egy nagy házépítés közepén vannak. Sokat meséltek róla, hogy milyen nehéz és drága folyamat manapság itthon házat építtetni, kezdve a jó szakemberek felkeresésével. Viszont még egy téma került szóba: a budapesti fogorvosok. És hogy miként jött ez a téma? Úgy, hogy barátnőmnek fogpótlás hídra volt szüksége, de addig még nem talált megfelelő helyet, ahol az árak is jók.

Ekkor kaptuk azt a tanácsot, hogy nézzünk fel a fogorvosbudapest.info oldalra, Szilvi, a haverom menyasszonya szerint ugyanis ők a legjobbak a fővárosban. Nem is kellett több, barátnőm már nézegette is a weboldalon, mit kínál ez a fogorvosi rendelő. Egy rutinos keresőnek az első persze az, hogy megnézi az árakat, és ő is így tett. Megállapította, hogy nem is olyan vészesek, és itt legalább minden külön, egyértelmű módon fel van sorolva, mennyibe kerül. Ebbe beletartoznak a diagnosztikai díjak, de a tömések, gyökérkezelések, rögzített, kivehető és ideiglenes fogpótlások, valamint a fogeltávolítások, implantációk és fogszabályozás árai is. Neki viszont akkor fogpótlás híd kellett, ami egy fokkal összetettebb dolog, így gondolta, inkább fel is hívja őket rögtön, hogy kiderüljön, mennyibe kerül, és mikor van legközelebb szabad időpontjuk.

Meg is találtuk a fogorvosbudapest.info főoldalán a telefonszámot, ahol készségesen segítettek nekünk mindenben. Mivel elég sűrű időszakban telefonált barátnőm, ezért csak pár hétre előre kapott időpontot, de nem bánta, mert itt úgy érezte, megéri várni. Egy körülbelüli összeget mondtak, de a véglegest nyilván a szükséges konzultációk és vizsgálatok után fogják közölni – erre figyelmeztetett minket az asszisztens.

És hogy mi lett a fogpótlás híddal? Megkapta végül, és ehhez pár alkalom elég is volt, mivel a fogorvosbudapest.info emberei valóban nagy szakértelemmel és gyorsan dolgoznak. Maga a kezelés pedig szinte fájdalommentesen ment le, nem panaszkodott semmit barátnőm, pedig egy ilyen híd beépítése (meg úgy amúgy a fogpótlás) nem a legegyszerűbb beavatkozás.

fogpótlás híd

Mindenesetre nagyon örültünk mindketten, hogy Szilvi mondta ezt a helyet, így ugyanis a lehető legjobb módon oldódott meg a fogpótlás híd-mizéria. Sőt, annyira szimpatikusak voltak nekem az ottani fogorvosok meg az egész légkör, hogy azon gondolkodtam, hogy legközelebb én is inkább hozzájuk megyek fogkő-leszedésre.

Ha nektek is bármi foggal kapcsolatos panaszotok akadna, akkor szerintem megéri ránézni a fogorvosbudapest.info oldalára, mert valóban nehéz náluk jobb fogászati helyre akadni Budapesten.