Házépítéskor is kell szülinapi ajándék

Ugyan jó pár évig kellett spórolnunk a férjemmel, de ennek köszönhetően idén bele tudtunk vágni a házépítésbe. Nem tudtuk, hogy mit csináljunk, belekezdjünk vagy sem, mert a gazdasági helyzet elég bizonytalan mostanában. De egy barátunk, akitől nem mellesleg nagyon hasznos házépítési tanácsokat is kaptunk, azt javasolta, hogy jobban járunk, ha belekezdünk az építkezésbe. Ugyanis hosszútávon mindennek tovább fog nőni az ára, még ha egyelőre nem is úgy tűnik. Így hát megfogadtuk a tanácsát, és elkezdtünk építkezni. Akinek volt már ebben része, az tudja, hogy milyen sokba tud kerülni. Ilyenkor az ember igyekszik ott megfogni a pénzt, ahol tudja, és minél több mindenen próbál spórolni. Én sem tettem másként, csak a legszükségesebb dolgokat vásároltam meg. Ám a születésnapom közeledtével mondtam a férjemnek, hogy egy kisebb ajándékot mégis szeretnék, hogy az a nap egy kicsit különlegesebb legyen. Egy szép táskát szerettem volna az annataska.hu oldaláról. Mondta, hogy persze, lehet róla szó, úgyhogy közösen ellátogattunk a weboldalra, hogy egy kicsit többet tudjunk meg arról, hogy ott milyenek a válltáskák.

Amikor betöltött a weboldal, rögtön feltűnt, hogy már a kinézete is nagyon ízléses a honlapnak. Bár sokaknak nem tűnhet fontosnak, szerintem igen is az. Ugyanis az ember első benyomása mindig a webshopok külsejével kapcsolatos, és szerintem, ha az oldal nem tűnik igényesnek, akkor sokkal kisebb eséllyel hagyjuk ott a pénzünket. De nem ez volt a helyzet az annataska.hu-val. Azt nem tudtam, hogy pontosan milyen márkájú táskát szeretnék, csak a színben voltam biztos. Kicsit aggódtam, hogy így szembe jönnek-e a megfelelő válltáskák, és vajon nem fogok-e elveszni a bőség zavarában. Erre a gondomra viszonylag gyorsan megtaláltam a megoldás. Ugyanis az annataska.hu oldalán lehetőség van a találatok szűrésére például színek szerint. Én fekete táskát szerettem volna, ezért erre a színre szűrtem le a keresési találatokat. Ezzel egy csomó időt megspóroltam, mert nem kellett például a barna színű táskákat is végignéznem.

Szerencsém volt, mert az oldalra látogatásomkor pont egy csomó táskát akciósan lehetett megvenni. Nagyon örültem, hogy összeköthetjük a kellemest a hasznossal, a táskavásárlást a spórolással. Ráadásul felugrott egy kis ablak, ami alapjáraton idegesítene. De akkor láttam, hogy ez nem akármilyen ablak, mert azt írták, hogy ha az ember feliratkozik a hírlevelükre, akkor jogosult lesz egyszeri ingyenes kiszállításra. Naná, hogy rögtön feliratkoztam a hírlevélre! Ennek, illetve az akciónak köszönhetően az eredeti árhoz képest sokkal kedvezőbben tudtam megvásárolni a kiválasztott táskát. Nálam egyébként nagy szó, hogy feliratkoztam egy hírlevélre, mert szinte soha nem szoktam, a legtöbb esetben idegesítenek.

De nem ez volt a helyzet az annataska.hu esetében. Szerencsére a fizetésnél és a kiszállítás során sem merült fel probléma, és nagyon gyorsan kézhez kaptam a csomagomat. Még a születésnapom előtt ideért, amire nem számítottunk, a férjemmel úgy számoltuk, hogy utána pár nappal fog megérkezni. A pozitív vásárlói élmény hatására azóta többször rendeltem az annataska.hu oldaláról, és eddig mindig meg voltam elégedve a termékkel és a szolgáltatással is. Mivel van hűségprogramjuk, ahhoz is csatlakoztam, hisz tudtam, hogy valószínűleg visszatérő vásárló leszek, és hasznát fogom venni a kapott kedvezményeknek. Mindenkinek csak ajánlani tudom az annataska.hu-t, mert egy megbízható és korrekt céget ismertünk meg a személyükben, akik mindent igyekeznek a legprofibban lebonyolítani.