Szakmák találkozása a stabil működésért

Amikor házat újítottunk fel, megtapasztaltuk, hogy bizonyos szakmákat összekapcsolva mennyire nehéz dolgozni, mégis mennyire elengedhetetlen ezek pontos és szakszerű egymásra épülése. Egy teljes körű felújítás majd’ olyan körülményes, mint egy ház alapoktól való megépítése – amely folyamatban egyébként szintúgy fontos, hogy a kőműves és a villanyszerelő, meg egyéb szakmák képviselői össze tudjanak végül dolgozni. A gázszerelő, a vízszerelő, mindenki.

Ahogy egy ház felújításakor, úgy találkoznak minden egyéb területen is különféle szakmák, egymás segítésére törekedve. Mondjuk az acélipar és a vendéglátás ott találkozik, amikor rozsdamentes gn edényeket vásárolunk. És mindez kiegészül még egy fő területtel: a profi kereskedelemmel. Ez pedig nekünk, itt a bisztrónkban mindig a Hunnia Kristály nevű webshop és nagykereskedő, akik eljuttatják hozzánk az acélipar és egyéb területek kiváló termékeit. Hozzánk, akik a vendéglátásban vagyunk otthon, ezt a terület ismerjük és formáljuk, valamint gyakoroljuk a szakmai követelményekből következő feladatok ellátását, és rozsdamentes gn edényeket igénylünk ehhez például.

Azt írtam, hogy mi “akik ismerjük ezt a szakmát”. És ez fontos. Én, aki rendelkezem már másfél évtizednyi tapasztalattal, tudom, hogy miért a hunniakristaly.hu nekem a legjobb választás egy-egy beszerzésre, miért a náluk lévő valamely termék a legjobb arra, hogy ellássa a feladatát a konyhánkban. De nem csak a konyhában egyébként – írtam a szakmai követelményekről, elvárásokról, és a szakma formálásáról is. Mind tudjuk, hogy az éttermünkben, pubunkban töltött idő ma már többet jelent egyszerű étkezésnél, vagy “iddogálásnál”. Erre is gondolni kell, és a Hunnia is gondol. A vendégnek jól kell éreznie magát, a fogyasztás közben, előtt és után is. Ehhez is kellenek dolgok.

Megint visszautalva egy korábbi megfogalmazásomra: “igénylünk valamit”. Mi, vendéglátósok. A Hunniát azért formálták olyanná, hogy a leggyorsabban, legprofibban, legolcsóbban, mégis a leginkább kompromisszummentesen elégítse ki bármilyen vendéglátós náluk a maga igényeit, mert az idő pénz. Webshopként nagyon profin, egy nagyon profi felületen működnek, bármiből gyorsan megtaláljuk az igényeinknek megfelelőt és a szállítás is teljesen oké. A választék óriási, a felület tehát jól kezelhető, az elérhető kategóriák, termékcsoportok és a vendéglátói szeletek, amiket a kínálat lefed nagyon nagy számúak. A közétkeztetéstől a luxuséttermekig, a cukrászdákon, bisztrókon, kávézókon keresztül a saját profi, otthoni vagy kerti konyhánkig mindenhez szolgáltatnak szinte mindent.

Sokat írnak az egyes termékcsoportokról. Magukról az általuk forgalmazott márkáról is, nézzétek meg, hogy miként: rozsdamentes gn. Az az érzése az embernek ebben a shopban, hogy ezek által még edukálnak is, nem csak értékesítenek. Van az oldaluk alján olyasmi is, mint étlap szótár, gasztronómiai enciklopédia, bár szakszótár és egyebek is még megtalálhatók. Ahhoz, hogy teljesen kiismerjük magunkat ebben a szerteágazó világban. Ami külön nagy szupport a kezdő vendéglátósoknak. De olyan is van, hogy egy éttermes, aki nem egy modern pubban dolgozik, náluk szembesül egy új divattal. Hogy megértsük mihez miért pont olyat kell, vagy miért AZT érdemes vételezni, miért ajánlják azt a termékcsoportot, amelyiket, erre szolgálnak az alapos leírásaik. Itt még a rutinosak is juthatnak teljesen új infóhoz, vagy épp nyerhetnek rálátást valami teljesen új trendre, akár a gasztronómiában. Mert a hunniások követik a trendeket, és ezért hoznak létre új és újabb termékkategóriákat is az oldalukon például, rendszeresen.

A webshop fejlécében látható fő csoportok a koktélbárok, kávéházak, éttermek, cukrászatok, fagyizók, menzák, fast food kategóriába eső, vagy ebben érintett vendéglátók, ételkiszállítók, stb. Ezen felül vannak olyan fülek a termékcsoport-kategóriák közt, mint a Mosogatás, a Konyha, vagy a Csomagolóanyagok. Ezekből már sejthetitek, mennyire elágazhatnak a kereséseink, pedig nagyrészt mind vendéglátósok vagyunk, akik hozzájuk megyünk. Egy szakma képviselői, de más alterület űzői.