Új házunk mellé szerezzünk új gumikat is a motornak

Az ember életét hatalmas mértékben meghatározza az, hogy hol és milyen helyen lakik. Tapasztalatból mondom, mivel az utóbbi éveimet folyamatos költözéssel töltöttem. A mai társadalomban a saját házunkat felépíteni már egy olyan álom, amit csak nagyon kis százalék valósíthat meg. És bár gyerekként mindig elképzeltem, hogy lesz egy kertes házam, most nagyon elégedett vagyok azzal a kis lakással is, amit jelenleg a magaménak tudhatok.

Mivel nincs is jobb annál, miután elköszön a barátaitól az ember, hogy a csend és nyugalom fogadja otthon. Nem kell az idegesítő szobatársakat elviselni, vagy mások után takarítani. Sokan magányosnak fogják fel az egyedüllétet, én azonban ragyogok benne. Persze nekem is szükségem van társaságra, viszont csodálatos a váltogatás kettő között. Idővel már csak egy picit jobban ki szeretném dekorálni ezt a helyet, hogy jobban tükrözze a személyiségemet.

A motorom kapcsán is így érzek. Még édesapámtól örököltem ezt a járgányt, de rögtön elnyerte a szívemet. Ettől függetlenül van pár dolog, amivel máig nagyon sok gondom szokott lenni. Ilyen például a motorgumi rendelés. Apám régebben mindig a közeli boltba járt, én azonban nem voltam elégedett az ott található választékkal. Ezért úgy döntöttem, hogy az interneten keresek valami megoldást és nemsokára rá is találtam a motortire.hu oldalára.

motortire.hu

Elsőként nem voltam biztos benne, hogy egy motorgumi rendelést is el lehet intézni online, a motortire.hu azonban megmutatta, hogy ennek a folyamatnak nem kell olyan bonyolultnak és idegesítőnek lennie, mint azt korábban tapasztaltam. Ezt pedig pár nagyon egyszerű dologgal érik el, amire minden cégnek érdemes lenne odafigyelnie. Az első egyértelműen az, hogy mikor belépünk az oldalukra, nem fognak rögtön reklámok ugrani az arcunkba. Így pedig arra fókuszálhatunk, ami valóban érdekel minket, ez pedig a motorgumi vásárlás.

A motortire.hu legjobb funkciója azonban egyértelműen a motorgumi kereső, ami elképesztő módon megkönnyíti a keresést. Korábban, mikor boltba jártam, mindig az eladótól kellett megkérdeznem, hogy milyen gumikat ajánl. Nem feltételezem, hogy hiányos lenne a tudása, mégis jobb, ha az ember maga tud dönteni. A motorgumi kereső pedig erre ad lehetőséget. Hiszen itt megadhatjuk a motorunk alapadatait, ennek hatására pedig csak azokat a termékeket fogjuk megkapni, amik kompatibilisek a járművel.

Ez elsőre nem hangozhat olyan nagy dolognak. De ha belegondolunk abba, hogy polcok helyett, a termékeket egy rendezett listában láthatjuk, akkor rögtön megváltozik a döntés menete. Hiszen könnyedén össze tudjuk hasonlítani azt, hogy milyen árban vannak és milyen minőségűek. Így pedig kiválaszthatjuk azt, ami a leginkább megfelel az igényeinknek. Erre pedig bőven lesz lehetőségünk egy ilyen hatalmas választék mellett.

Ha pedig mindig is jobban bele akartatok látni a motoros világ technikai részleteibe, akkor még Youtube videókat is nézhettek a motortire.hu csapatától. Ettől az egész sokkal személyesebb lett számomra és nagyon örültem, hogy még erre is gondoltak.

Összességében tehát nagyon pozitív élményem volt a motortire.hu oldalával kapcsolatban és teljesen megváltoztatta azt, hogy miként rendelek gumikat. Ha hasonló cipőben jársz, mint én, és egyfolytában halogatod a gumicserét, akkor nézz fel a motortire.hu oldalára. Hidd el, nem fogod megbánni azt, hogy kipróbálsz egy új módszert, amivel nem csak időt, hanem még pénzt is spórolhatsz. A megrendelt gumik általában pár napon belül meg is érkeznek és idáig nem lehetett rájuk semmi kifogásom.